13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Sponsoring

Onze visie op
maatschappelijke betrokkenheid

Onze missie is niet alleen om het potentieel van individuen en bedrijven te laten excelleren. Wij vinden het ook belangrijk om de gemeenschap waarin wij leven positief te waarderen. Dat doen wij door talentvolle individuen te helpen en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid zie je terug in ons sponsorschap van verschillende talenten en organisaties.

Onze gesponsorde
talenten en Initiatieven

Romée Louwen

Wij ondersteunen deze professionele handbalster met zoveel sportieve prestaties en toewijding graag. Haar passie en vastberadenheid zijn een inspiratie voor velen.

Een voetbalschool voor aankomende talenten. Wij geloven in het ondersteunen van jonge sporters in hun reis naar uitmuntendheid en het realiseren van hun potentieel.

Stichting Peuterfonds

Stichting PeuterFonds heeft als doel om kinderen met gezondheidsproblemen de dag van hun leven te bezorgen op het gebied van sportvissen. Het PeuterFonds is opgericht in 2008 en biedt deze geheel verzorgde dag gratis aan bij de doelgroep, met daarbij een unieke 1op1 begeleiding. 

Om in de toekomst deze evenementen te kunnen blijven organiseren zijn we zijn opzoek naar vrienden die ons willen steunen. Natuurlijk willen wij ook de komende jaren nog vele kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken een prachtige dag bezorgen!

doe met ons mee!

Benieuwd hoe jij ook kan bijdragen?

Wij nodigen je uit om meer te leren over onze gesponsorde talenten en initiatieven en hoe wij samen een verschil kunnen maken in de maatschappij.

Vul onderstaand formulier in: