13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Ontdek je verborgen schat:

Leiderschapsreis naar Marokko

5 dagen werken aan jouw leiderschapsvaardigheden in het prachtige Tetouan “De Witte Duif “ aan de Middelandse Zee in het noorden van Marokko.

Stap uit je comfortzone en betreed een wereld vol mogelijkheden. Ga met ons mee op een onvergetelijke reis naar Marokko, waar de betoverende schoonheid van het land samensmelt met de eeuwenoude wijsheid van de lokale cultuur en het continent Afrika.

Leading yourself. Leading others.
Leading your organisation.

Deze reis vol inspiratie en uitdaging is een transformatieve ervaring ontworpen voor leiders zoals jij.

Leer hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontketenen terwijl je jezelf onderdompelt in de rijke tradities van Marokko. Ontdek je eigen verborgen schatten terwijl we je begeleiden door een reis van zelfontdekking, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei.

Laat je inspireren door de prachtige landschappen, de levendige souks en de gastvrije mensen van Marokko. Van de majestueuze bergen tot de uitgestrekte woestijnen, elk moment tijdens jouw reis zal een nieuwe kans bieden om jezelf te ontdekken en te groeien als ondernemer en leider.

Sluit je aan bij gelijkgestemde leiders van organisaties en teams en ontdek samen de verborgen schatten van effectief leiderschap. Leer hoe je niet alleen jezelf kunt leiden, maar ook anderen en je organisatie, terwijl je de kracht van verbinding en samenwerking verkent.

Maak je klaar om een onvergetelijke reis te maken die je leven en leiderschap voor altijd zal veranderen.

programma

Het programma zal beginnen – al voor de reis – met een online intake die zal draaien om het kennismaken en aanzetten tot formuleren van leerdoelen.

Dag 1 & 2:
Leading yourself

Dag 1 & 2
Leading yourself
Ontdek je ware zelf. Leer diepgaand over jezelf door te reflecteren op wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt bereiken. Ontdek de kracht van zelfbewustzijn en zelfreflectie als fundamenten voor effectief leiderschap. 

Dag 3:
Leading others

Dag 3
Leading others
Leid anderen met inzicht. Verken de kunst van effectief leiderschap door anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden. Ontdek hoe je authentiek kunt communiceren, teams kunt bouwen en anderen kunt ondersteunen bij het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Leer hoe je een omgeving van vertrouwen en samenwerking kunt creëren waarin iedereen kan excelleren.

Dag 4:
Leading your organisation

Dag 4
Leading your organisation
Leid je organisatie naar succes. Verdiep je in strategisch leiderschap en leer hoe je visie, missie en doelen kunt definiëren en communiceren om je organisatie naar succes te leiden. Ontdek effectieve methoden voor het creëren van een cultuur van innovatie, groei en prestatie om een veerkrachtige en toekomstige organisatie te bouwen.

Dag 5:
Actionplanning

Dag 5
Actionplanning

Ontketen je verborgen potentieel. Op deze laatste dag van onze leiderschapsreis nodigen we je uit om al je ontdekte verborgen schatten te bundelen en ze om te zetten in concrete acties. Leer hoe je je inzichten, lessen en persoonlijke groei kunt vertalen naar een krachtig actieplan dat je zal begeleiden op je leiderschapsreis na deze ervaring.

onze facilitators

De leiderschapsreis naar Marokko zal gefaciliteerd worden door 3 ervaren leiders en trainers. Zij zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke (leer) ervaring wordt waar je als sterkere leider uit komt. Maak hier alvast kort kennis met onze facilitators:

Diederik Nas

Mohammed Mezian

Felix Bartelomij

Praktische Info

Wanneer: 18 oktober-22 oktober 2024
Waar: Tetouan, Martil, Marokko
Duur: 5 dagen
Prijs: €5999,00 p.p. / All-Inclusive / excl. BTW