13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Persoonlijke transformatie

Ontdek jouw persoonlijke transformatiepad

Potential Activation heeft heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, op persoonlijk en op professioneel gebied. Onze coaching programma’s zijn hiervan een mooi voorbeeld.  

Onze verschillende coaching mogelijkheden ondersteunen mensen en organisaties optimaal bij hun groei en ontsluiten ieders volledige potentieel. Zo worden nieuwe kansen ontdekt, en reeds aanwezig talent volledig benut.  

Onze coaching programma’s hebben ieder een eigen, unieke opzet. Toch hebben ze een gemeenschappelijke deler: je krijgt diepgaande inzichten en leert nieuwe, praktische vaardigheden. Daarmee leg je een belangrijke basis voor groei op persoonlijk en zakelijk vlak.

In deze 1-daagse training krijg je inzicht in jouw eigen kwaliteiten en ambities. Je kan makkelijker beslissingen nemen en je ervaart ook meer werkplezier en voldoening.

De Persoonlijk & Leiderschap Potentieel training is een intensieve en krachtige opleiding (van 4 blokken van 3 dagen) gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding.

Speciaal ontwikkeld om vrouwen te empoweren en te ondersteunen bij hun unieke uitdagingen en ambities.

Een unieke kans om je talenten, denkpatronen en drijfveren te verkennen en te ontwikkelen.

Ontdek en ontwikkel jezelf met dit maatwerktraject, gericht op het realiseren van persoonlijke en professionele doelen.

Deze cursus richt zich op persoonlijke ontwikkeling en helpt je om op een handigere manier om te gaan met lastige situaties, gedachten en gevoelens.  Je leert hoe je meer inzicht kunt krijgen in wat voor jou belangrijk is en hoe je je acties kunt richten op deze persoonlijke waarden. 

Versterk je zakelijke groei met persoonlijke inzichten. Onder begeleiding van een ervaren coach ontdek je niet alleen jouw persoonlijke en zakelijke mogelijkheden – je leert ze ook optimaal te benutten.

Leer assertiever handelen, duidelijke grenzen stellen – en bewaken – en bewust communiceren, in verbinding met de ander, zonder dat je de verbinding met jezelf verliest.

Begeleiding en strategieën voor professionele groei, loopbaan-ontwikkeling en het navigeren van carrièrepaden.

De LinkedIn Personal Branding Training is een 1:1 programma dat bestaat uit drie trainingssessies verspreid over een periode van drie maanden. Deze training heeft als voornaamste doel om jouw professionele merk, zichtbaarheid en netwerk te vergroten.

De LinkedIn Team Training is een programma gericht op het versterken van het LinkedIn-gebruik binnen teams. Gedurende drie maanden worden teams begeleid om hun professionele merk, zichtbaarheid en netwerk op LinkedIn te vergroten.

Speciaal voor vrouwen met een niet-Westerse achtergrond bieden wij deze training ‘Multicultureel Vrouwelijk Leiderschap’ aan.

Speciaal voor individuen met een niet-Westerse achtergrond hebben wij onze training ‘Multicultureel Persoonlijk Leiderschap’ ontwikkeld.

Dit programma richt zich op het verbeteren van fysieke gezondheid, met een focus op balans, energie en welzijn.

Ontwikkel een positieve mindset, versterk je mentale veerkracht en krijg tools aangereikt waarmee je gezonde routines aanleert en patronen doorbreekt.

heb je nog vragen voor ons?

Verbind met ons op social media:
Of vul onderstaand formulier in: