13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Over ons

Potential Activation:
partner in groei, transformatie en verbetering

Welkom bij Potential Activation. 

Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van ieder individu en elke organisatie. Wij geloven in jou!

Onze missie is het activeren van dit potentieel, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Wij hebben een frisse kijk op positieve verandering, persoonlijke transformatie, organisatieverbetering en succes. Onze praktische insteek onderscheidt ons van veel andere adviseurs en coaches.

onze coaches

De coaches van Potential Activation staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap in het groei- en ontwikkelingsproces van jou en je medewerkers. Zij zijn de drijvende kracht achter onze programma’s. 

Bij Potential Activation werken we uitsluitend met hooggekwalificeerde, ervaren coaches. Iedere coach brengt een unieke mix met zich mee van ervaring, expertise en passie. Onze coaches zijn meer dan alleen deskundigen op hun vakgebied. Zij zijn ook empathische begeleiders, die zich vol passie inzetten voor persoonlijke en professionele groei.

ONZE DIENSTEN

Wij begrijpen dat groei een reis is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten, waaronder individuele – en vrouwen coaching, NLP-trainingen en vitaliteitscoaching. Elke dienst is ontworpen om diepgaande inzichten en praktische vaardigheden te bieden, cruciaal voor zowel persoonlijke verbetering als professionele efficiëntie.

Onze aanpak

Onze werkwijze is gebaseerd op partnership, innovatie en impact. Of je nu je leiderschapskwaliteiten wilt versterken, diversiteit en inclusie wilt bevorderen, of de werkprocessen binnen je organisatie wilt optimaliseren: je kunt bij ons terecht.  

Wij bieden geavanceerde testen en scans, in combinatie met persoonlijke coaching en strategische advisering. Wij hebben de expertise in huis om jou, je medewerkers en je organisatie naar een hoger niveau te tillen. En, heel belangrijk: dat doen wij zonder dat jouw eigen identiteit verloren gaat. 

Ontmoet onze oprichter:
Mohammed Mezian

Onze oprichter, Mohammed Mezian, is niet alleen een veteraan uit de commerciële zakenwereld. Hij is ook iemand die de harde lessen van het straatleven heeft gehad en omarmd. Mohammeds tijd op straat heeft hem een uniek perspectief en een diep begrip van menselijke veerkracht en doorzettingsvermogen gegeven. Dit vormt de kern van zijn filosofie: herken en ontwikkel het onbenutte potentieel in individuen, leiders en organisaties.

Mohammed verbindt als bruggenbouwer culturen, mensen en afdelingen met elkaar. In zijn aanpak combineert hij de rauwe realiteit van het (straat)leven met de verfijning van de zakenwereld.  
Door deze unieke mix is hij een uitzonderlijk inspirerende en verfrissende mentor, met een bijzondere gave voor het ontwikkelen van authentiek leiderschapstalent. 

Zijn levensreis, van de straat naar de bestuurskamer, onderstreept Mohammeds overtuiging dat elk levenspad, hoe onconventioneel ook, kan leiden tot succes en zelfontplooiing. Mohammed leeft zijn motto ‘Koester je uniciteit, dan kun je alles bereiken wat je wilt’ zelf voor. Daarmee inspireert hij anderen om ook hun persoonlijke unieke paden te volgen, en hun verborgen potentieel te ontsluiten. 

Maatschappelijke Betrokkenheid

Wij zijn niet alleen betrokken bij onze klanten. Wij willen ook een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap, maatschappelijke groei en ontwikkeling. Daarom zijn wij hoofdsponsor van diverse maatschappelijke initiatieven en talentvolle mensen.  

visie

Bij Potential Activation geloven wij in de onbegrensde mogelijkheden van potentieel. Met onze focus op positieve verandering inspireren wij tot Persoonlijke Transformatie, Leiderschapsgroei en Organisatieverbetering.

missie

Onze missie gaat verder dan dienstverlening: het is een roeping. Wij willen met onze brede ondersteuning blijvende, duurzame impact maken op persoonlijk en zakelijk gebied.

Wij begeleiden je op jouw reis naar groei. We laten je nieuwe mogelijkheden en talenten ontdekken.

strategie

Onze strategie is geworteld in partnership, innovatie en impact. Die strategie kan ook voor jou werken:

Wij hebben een community van ambassadeurs opgebouwd in zowel B2B als B2C. Daarbij worden we ondersteund door een resultaatgericht sales team.

Wij hebben een community van ambassadeurs opgebouwd in zowel B2B als B2C. Daarbij worden we ondersteund door een resultaatgericht sales team.

Wij bieden niet zomaar diensten aan. Wij bieden ervaringen, die zorgen voor blijvende verandering met positieve impact.

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom werken wij nauw samen met vaste partners. Ieder met een eigen specialisme, maar altijd verbonden met onze visie.

joUw groei, onze missie

Bij Potential Activation ontsluiten wij het volledige potentieel van elk individu en iedere organisatie. Wij hebben onze focus gericht op groei en succes, en tegelijkertijd een persoonlijke aanpak die zowel hartelijk als zakelijk is.  Daardoor zul je jouw reis naar (leiderschaps)succes niet alleen als duidelijk ervaren, maar ook als inspirerend en verrijkend.

Waarom kiezen voor
Potential Activation?

Een traject bij Potential Activation staat garant voor een verrassende reis vol persoonlijke transformatie en leiderschapsgroei. Onze benadering is energiek, divers en rijk aan persoonlijke aandacht en humor. Wij geloven namelijk dat plezier, doelgerichtheid en succes prima hand in hand kunnen gaan.

heb je nog vragen voor ons?

Verbind met ons op social media:
Of vul onderstaand formulier in: