Sam Hokke

Mental Coach

Sam woont in Rotterdam, waar hij zijn leven deelt met zij vriendin met wie hij alweer 7 jaar samen is. Hij is een amicaal, open en behulpzaam persoon, die het leven benadert met een vleugje humor, gecombineerd met daadkracht en de directe aanpak waar Rotterdam bekend om staat.

Sport speelt een grote rol in Sam zijn leven. Op dit moment doet hij aan fitness en voetbalt hij weer, echter begon zijn sportieve reis begon op jonge leeftijd; van zijn 5e tot zijn 19e beoefende hij kyokushin karate. Wat hem niet alleen fysiek sterker heeft gemaakt, maar ook mentaal weerbaar. De Nederlandse betekenis van kyokushin is uiterste, waarheid en samenwerking, als coach staat hij voor deze waarden. Zijn passie voor sport gaat dan ook hand in hand met zijn verlangen naar persoonlijke ontwikkeling.

In zijn werk als coach combineert hij zijn liefde voor sport, ontwikkeling en mensen om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en begeleidt hij cliƫnten naar optimaal mentaal welzijn en prestaties, zowel in hun persoonlijke als professionele leven. Zijn specialiteit ligt in het verbinden met mensen en het oplossen van mentale uitdagingen vanuit die verbinding.

Wil je contact met

Sam Hokke

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt