13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Hans den Hoedt

Specialist assessments

Naast een achtergrond in bedrijfseconomie en arbeidspsychologie heeft Hans inmiddels jarenlange ervaring met het afnemen van assessments. Een IQ-, gedrags- of motivatietest is een onmisbare tool bij werving en selectie, potentieelmeting, of als beoordelingsinstrument of iemand klaar is om door te groeien naar een volgende stap. Hans wordt regelmatig ingeschakeld om bij onze klanten een  of meer assessments af te nemen. Dit gebeurt online: makkelijker kan dus niet!

Wie met Hans in gesprek raakt, kan rekenen op een analytische, nieuwsgierige en sociale gesprekspartner, die op een prettige manier weet te schakelen tussen zijn professionele kennis, serieuze betrokkenheid en een vleugje humor.

Het unieke aan Hans is dat hij snel en professioneel voor zowel medewerker als organisatie zeer bruikbare voorkennis levert. De testuitslagen zijn duidelijk en worden helder toegelicht. Daardoor is een assessment bij Hans nooit een ‘moetje’. Het is juist een ideale voedingsbodem om te bepalen of iemand geschikt is voor een bepaalde rol, welk gedrag diegene waarschijnlijk zal tonen, welke ontwikkelpunten er zijn én hoe een organisatie hier goed op in kan spelen.

 Na een assessment bij Hans heb je een dynamisch document in handen, dat jou en je medewerker ook later verder kan helpen.

Wil je contact met

Hans den Hoedt

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt