13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Trainingsdata

alle aankomende trainingen

We bieden trainingen aan op het gebied van persoonlijke – en professionele (leiderschaps)ontwikkeling.

Hier vind je een overzicht van het aanbod, en de data, van onze 1- en meer-daagse trainingen. Neem eens een kijkje of er iets voor jou(w team) bij zit.

Heb je al een thema in gedachten en ben je op zoek zijn naar een op maat gemaakte training, neem dan contact met ons op.

Een intensieve training, die persoonlijke ontwikkeling, praktische leiderschapstools en storytelling combineert. Je ontwikkelt een krachtige, inspirerende leiderschapsstijl die bij jou past.

In deze 1-daagse training krijg je inzicht in jouw eigen kwaliteiten en ambities. Je kan makkelijker beslissingen nemen en je ervaart ook meer werkplezier en voldoening.

De Persoonlijk & Leiderschap Potentieel training is een intensieve en krachtige opleiding (van 4 blokken van 3 dagen) gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding.

Versterk je zakelijke groei met persoonlijke inzichten. Onder begeleiding van een ervaren coach ontdek je niet alleen jouw persoonlijke en zakelijke mogelijkheden – je leert ze ook optimaal te benutten.

heb je nog vragen voor ons?

Verbind met ons op social media:
Of vul onderstaand formulier in: