13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Silvia Alblas​

Empatische coach & trainer

Silvia coacht net zo makkelijk een individuele professional, als een team of totale organisatie. Daarbij werkt ze graag systemisch, omdat dit de interactie, de rol van iedere betrokkene en patronen in het systeem duidelijk maakt. Bij 1-op-1-contacten past Silvia vaak ACT toe, omdat dit helpt om luchtiger om te gaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties.

Silvia woont in Spijkenisse. Ze heeft, naast diverse coachopleidingen, ook een bedrijfskundige opleiding. Dat heeft zeker voordelen: zij heeft daardoor snel het totaalplaatje in beeld, en kan de boven- en onderstroom gebruiken om veranderingen in een organisatie te laten slagen en goed te verankeren.

Ze houdt zichtbaar van haar vak en laat geen kans onbenut als het gaat om het leren van nieuwe dingen in haar werkveld. Haar spontane, enthousiaste en positieve benadering brengt mensen in beweging en laat organisaties weer stralen. Ervaar dit bijvoorbeeld in het programma ‘Meesterschap in Persoonlijke Ontwikkeling’, of tijdens een coachingstraject dat speciaal op maat voor jou wordt samengesteld.

Wil je contact met

Silvia Alblas​

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt