13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Pasqual van Huizen

Trainer, Coach & Marketeer

Pasqual is een in NLP gespecialiseerde trainer en coach. Vanuit zijn expertise onderzoekt hij iemands patronen, gedachten en overtuigingen. Daarmee achterhaalt hij niet alleen knelpunten, maar weet hij ook hoe beperkingen kunnen worden omgevormd naar meer vrijheid en mogelijkheden in het dagelijkse leven.

Pasqual staat erom bekend dat hij graag een paar lagen dieper gaat bij zijn coaching. Hij is zeer direct, maar altijd vanuit compassie. Zo daagt hij mensen uit om in volledige eerlijkheid en zonder oordeel naar zichzelf te kijken. Daarmee creƫert hij mogelijkheden om daadwerkelijk iets te veranderen in iemands gedrag en gevoelswereld.

Samen met echtgenote Sugandh en hond Barney woont Pasqual in Lelystad. Hij volgt de inzichten rondom persoonlijke ontwikkeling op de voet, verslindt boeken en bezoekt veel workshops, trainingen en ceremonies. Daarnaast vindt Pasqual ook nog tijd om te schrijven, zowel losse content als blogs. En misschien zien we binnenkort zelfs een boek van zijn hand verschijnen!

Voor Potential Activation faciliteert Pasqual 1-op-1 coaching, en is hij inzetbaar op de meeste trainingen uit ons aanbod. Daarnaast verzorgt hij ook onze digitale marketing; zo heeft hij bijvoorbeeld onze website ontworpen en is hij verantwoordelijk voor onze social media marketing.

Wil je contact met

Pasqual van Huizen

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt