13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

LinkedIn Personal Branding

De LinkedIn Personal Branding Training is een 1:1 programma dat bestaat uit drie trainingssessies verspreid over een periode van drie maanden. Deze training heeft als voornaamste doel om jouw professionele merk, zichtbaarheid en netwerk te vergroten.
Door de toenemende digitalisering van de samenleving en de veranderende dynamiek van de arbeidsmarkt, wordt het steeds belangrijker voor professionals om hun zichtbaarheid op LinkedIn te versterken. Een sterke aanwezigheid op LinkedIn draagt sterk bij aan het opbouwen van een succesvolle carrière. Door de LinkedIn Personal Branding training te volgen, ben je beter in staat om jouw professionele merk te versterken, jouw zichtbaarheid te vergroten en waardevolle connecties op te bouwen. Dit alles draagt bij aan jouw groei en succes als professional in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.
Hoe ziet het programma eruit?
 • Duur: De training strekt zich uit over een periode van 3 maanden
 • Type: Het betreft een 1-op-1 programma. 
 • Sessies: Gedurende deze periode worden 3 trainingssessies gehouden van 2 uur per sessie. Deelnemers krijgen na elke sessie concrete opdrachten en praktische tips om de geleerde kennis direct toe te passen in hun dagelijkse activiteiten op LinkedIn. 
 • Ondersteuning: Gedurende de trainingssessies blijven we online met elkaar verbonden via LinkedIn-chat. Na elke sessie ontvang je opdrachten om direct mee aan de slag te gaan 
Wat ga je leren? 1. Personal Branding: Tijdens de eerste sessie wordt jouw LinkedIn-profielscan besproken en worden verbeterpunten geïdentificeerd. Daarnaast ontvang je richtlijnen voor het opbouwen van een sterk en onderscheidend profiel. 2. Contentstrategie: In de tweede sessie focus je op het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie die zorgt voor een groter bereik en engagement op LinkedIn. 3. Networking: De derde sessie richt zich op strategieën voor het versterken van jouw netwerk door het aantrekken en betrekken van relevante connecties.
Deze LinkedIn Personal Branding Training is voor verschillende doelgroepen geschikt, waaronder:
 • Professionals in loondienst: Deze training is ideaal voor werknemers die hun professionele merk willen versterken om hun carrièremogelijkheden te verbeteren en hun zichtbaarheid binnen hun branche te vergroten.
 • Zelfstandige ondernemers en freelancers: Voor zelfstandige professionals die op zoek zijn naar manieren om hun bedrijf te promoten en hun netwerk op LinkedIn uit te breiden.
 • Recent afgestudeerden en Young Professionals: Pas afgestudeerden en Young Professionals die hun online aanwezigheid willen verbeteren en zichzelf willen profileren op de arbeidsmarkt.
 • Professionals in de zakelijke dienstverlening: Deze training is relevant voor consultants, coaches, trainers en andere professionals die afhankelijk zijn van hun persoonlijke reputatie om klanten aan te trekken.
 • Verkopers en ondernemers: Personen die actief zijn in sales en business development kunnen profiteren van een sterke personal branding om vertrouwen op te bouwen en leads te genereren.
Het aanvangsniveau voor deze LinkedIn Personal Branding Training kan variëren, maar over het algemeen wordt verwacht dat deelnemers:
 • Bekend zijn met het gebruik van LinkedIn en beschikken over een basisprofiel op het platform.
 • Ze moeten in staat zijn om te navigeren door de verschillende functies van LinkedIn, zoals het bewerken van hun profiel, het maken van berichten en het toevoegen van connecties.
 • Ook wordt verwacht dat deelnemers een algemeen begrip hebben van het belang van personal branding en de impact ervan op hun professionele reputatie en carrièrekansen.
De cursusdoelen van de LinkedIn Personal Branding Training zijn:
 • Versterken van het LinkedIn-profiel: Deelnemers leren hoe ze een aantrekkelijk, professioneel en onderscheidend LinkedIn-profiel kunnen opbouwen dat hun expertise, ervaring en persoonlijkheid effectief weerspiegelt.
 • Ontwikkelen van een effectieve contentstrategie: Deelnemers leren hoe ze waardevolle en relevante content kunnen creëren en delen die hun professionele merk versterkt, hun expertise etaleert en engagement stimuleert binnen hun netwerk.
 • Optimaliseren van netwerkvaardigheden: Deelnemers ontwikkelen strategieën en technieken om hun professionele netwerk uit te breiden, relevante connecties te vinden, relaties op te bouwen en betrokkenheid te vergroten binnen hun branche of vakgebied.
 • Verbeteren van de online zichtbaarheid en reputatie: Deelnemers leren hoe ze hun online aanwezigheid kunnen verbeteren, hun professionele reputatie kunnen versterken en zichzelf kunnen positioneren als een autoriteit binnen hun vakgebied of branche.
Na afronding van de training ontvangen deelnemers een certificaat van deelname vanuit de organisatie, specifiek gericht op de LinkedIn Personal Branding Training. Dit certificaat bevestigt de voltooiing van de training en kan worden toegevoegd aan hun LinkedIn-profiel als bewijs van hun inzet voor professionele ontwikkeling en verbetering van hun personal branding.
Na het voltooien van deze cursus kan je ervoor kiezen om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten door middel van geavanceerdere trainingen of individuele begeleiding. Enkele mogelijke vervolgstappen kunnen zijn: Bespreek goed met je trainer/coach welke vervolgstap logisch is.

praktische informatie

data

investering

heb je nog vragen?

Meld je hier aan

Kies hier de dienst waarvoor je je aan wil melden en stel ons de vragen die je nog hebt.