13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Leiderschaps coaching

Individuele begeleiding om je leiderschapskwaliteiten te verfijnen. Je strategisch inzicht groeit en jouw rol als effectieve, inspirerende leider binnen je organisatie wordt aanzienlijk versterkt.
Voor inspirerend en effectief leiderschap
Potential Activation heeft jarenlange ervaring in leiderschapsontwikkeling. Dat kun je merken bij ons succesvolle programma Leiderschapscoaching. Je krijgt praktische tools en strategieën, die je direct kunt toepassen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarmee groei je uit tot de inspirerende, effectieve leider die jouw organisatie nodig heeft. En, misschien nog belangrijker: dit programma is niet alleen een uitgelezen kans om jouw managementkwaliteiten te verbeteren. Het is ook een reis naar persoonlijke groei en zelfinzicht.
Hoe ziet het programma eruit?
De duur van het traject en het aantal coaching sessies hangt af van jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoefte. Je kunt in ieder geval rekenen op:  
  • Intakegesprek: inventarisatie van jouw specifieke behoeften en doelstellingen
  • Samenstelling programma: op basis van de inventarisatie wordt een uniek programma samengesteld voor een persoonlijk en effectief coachingstraject 
  • Gedrags- en motivatietest: biedt waardevolle inzichten in jouw sterke punten en ontwikkelingspotentieel 
  • Coaching sessies: individuele gesprekken met een ervaren coach.  
  • Evaluatiegeprek: lukt het je om het geleerde in praktijk te brengen, of heb je meer ondersteuning nodig? 
Wat ga je leren?
De inhoud van dit programma wordt volledig op maat samengesteld, er is dus geen standaardprogramma. In ieder geval komen wel de volgende thema’s aan de orde: 
  • Zelfreflectie: ontdek jouw eigen talenten, kwaliteiten en drijfveren 
  • Ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapsstijl: welke managementstijl hoort bij jou en hoe zet je hem zo effectief mogelijk in? 
  • Versterken van managementvaardigheden: welke talenten kun je verder ontwikkelen? 
  • Het inspireren van een team: hoe motiveer je je medewerkers, zorg je voor optimale samenwerking en communicatie, en leer je hen omgaan met veranderingen?  
  • Jouw effect op de organisatie: zorg voor een positieve, blijvende impact op jouw organisatie 
Ieder Leiderschapscoachingstraject is flexibel en wordt op maat gemaakt. Dat maakt het geschikt voor een brede doelgroep: van beginnende managers tot zeer ervaren executives.
Er is geen sprake van opleidingsvereiste of minimumleeftijd. Iedere leidinggevende die een positief verschil wil maken in zijn of haar organisatie en bereid is tot diepgaand zelfonderzoek is welkom om zich aan te melden.  
Er is geen aanvangsniveau voor deelname aan dit programma.
Je maakt jouw persoonlijke leiderschapsdoelen concreet en daar gaan we mee aan de slag. Deze verschillen per persoon en zullen dus ook volledig op jouw situatie en ambitie afgestemd worden.
Je ontvangt een Certificaat van Deelname.
Na het voltooien van deze cursus kan je ervoor kiezen om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten door middel van geavanceerdere trainingen of individuele begeleiding.
Dit kan een 1- of 3-daagse training zijn maar ook 1-op-1 intensieve begeleiding.
Bespreek dit goed met je coach en bepaal samen welke vervolgstap logisch is.

praktische informatie

data

investering

heb je nog vragen?

Meld je hier aan

Kies hier de dienst waarvoor je je aan wil melden en stel ons de vragen die je nog hebt.