13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Felix Bartelomij

Coach & trainer

We zijn allemaal onderweg. Op een denkbeeldige weg. We zijn allemaal grotendeels verantwoordelijk voor onze eigen bestemming en de weg ernaartoe. Maar hoe weet je nou eigenlijk wat je bestemming is en hoe daar te komen?

Dat is precies waar Felix Bartelomij zich als trainer & coach op richt. Hij reist mee met jou en/of je team. Felix ondersteunt je, en daagt je uit je om jouw eigen bestemming en koers te bepalen. Daarbij sluit hij aan op wat jou bezighoudt en de obstakels die je tegenkomt. Door ook een slag naar binnen te maken neemt hij een kijkje ‘onder de motorkap’. Daarna kun je weer onderweg naar jouw (nieuwe) bestemming. Vanuit verbinding met jezelf, jouw unieke talenten en je diepste verlangens en behoeften.

Felix heeft tientallen jaren HR- en managementervaring in de bancaire wereld. Deze expertise, in combinatie met een coachingopleiding, maakt hem een empathische begeleider, die zowel zakelijk als persoonlijk groei en ontwikkeling bij mensen en teams stimuleert. Felix werkt vanuit verbinding, wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid, en altijd met een blik op het uiteindelijke resultaat.

Wil je contact met

Felix Bartelomij

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt