13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Aimée Floris

HR-specialist

Aimée werkt vanuit de “sterke punten benadering”: pas als je werkt met je talenten ga je écht excelleren. Logisch, je kunt nu eenmaal van een 8 sneller een 10 maken dan van een 5, aldus Aimée. Met deze talentgerichte benadering ligt de focus van Aimée op het binnenhalen en behouden van de juiste medewerkers. Belangrijk, want mensen zijn dé succesfactor van iedere organisatie! 

Ook privé benut Aimée haar potentieel graag optimaal: als ze op de dansvloer staat of hardloopt gaat ze dan ook voor de beste resultaten. Aimée woont met haar gezin in Zoetermeer, waar zij ook kantoor aan huis heeft.  

Aimée omschrijft zichzelf als gedreven en ambitieus. Haar analytisch vermogen en nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag komen uitstekend van pas bij haar werk als HR-specialist, veranderbegeleider en ontwikkelcoach. Met haar expertise zorgt Aimée voor een stevige HR basis, die mensen gemotiveerd en duurzaam inzetbaar houdt.  

Potential Activation gaat graag met Aimée in zee als een klant behoefte heeft aan het ontwikkelen en borgen van talentgerichte HR-strategie en -beleid, of als HR-professionals en -teams gecoacht moeten worden.  

Wil je contact met

Aimée Floris

Stuur hier je bericht en we zorgen dat het goed terecht komt