13 juni 2024: Ontwikkel je Leiderschap! Schrijf je nu in!

Advies en Ondersteuning op maat

Strategische ondersteuning en advies op maat voor de uitdagingen die iedere manager wel eens tegenkomt. Even sparren en meedenken, zodat jij weer verder kunt. 
Leiderschap is een voortdurende reis van ontwikkeling en verfijning. Daar weten wij alles van. Juist daarom bieden wij leiders ook individuele ondersteuning op maat aan.  
Je kunt met ons op niveau van gedachten wisselen, sparren of intervisie hebben. Je zult merken dat je samen met ons in korte tijd tot nieuwe inzichten kunt komen, of creatieve oplossingen vindt die je nog niet eerder had bedacht. 
Er is geen aanvangsniveau voor deelname aan dit programma.
 Wij helpen managers, leidinggevenden en professionals die hun managementkwaliteiten willen ontwikkelen graag als zij behoefte hebben aan:  
  • Individueel advies: leg jouw persoonlijke uitdagingen aan ons voor en groei in je rol 
  • Stategisch inzicht: profiteer van onze ervaring en ontwikkel inzichten en strategieën die je helpen als leidinggevende 
  • Sparringsmomenten: plan een of meer sparringsessies in bij een van onze ervaren coaches. Het biedt je de mogelijkheid om jouw ideeën, plannen en uitdagingen met ons te bespreken. Wij werpen er graag een frisse blik op! 
  • Ondersteuning: heb je hulp nodig bij een moeilijke casus of ingewikkeld traject? Wij kunnen je helpen met de vraagstukken die jij als manager tegenkomt.

praktische informatie

data

investering

heb je nog vragen?

Meld je hier aan

Kies hier de dienst waarvoor je je aan wil melden en stel ons de vragen die je nog hebt.